Set üstü ocak çakmağı çalışmıyor

Tamir etmem gerekırse ne yapmam gerek? Ocak çakmagı, bujilerden ateşleme yapmıyor. Ocağınızı ateşlerken kıvılcım .

Eğer ocağınızı kısa bir süre önce temizlediyseniz, ocak gözleri ve kapaklarını. Termokulp arızalı hocam, çakmağın yanında duran metal renkli . Silverline ankastre üçlü set aldım. Simfer Set Üstü Ocak Cam Patladı!

Arkadaşlar, bugün setüstü ocağın küçük gözünü ateşlemeye çalıştığımda,. Normal çakmakları denedim yinede çalışmadı. Ocak gözlerine su kaçmış olabilir. Ocak ateşleme sisteminin değiştirilmesi gerekmektedir.


Yan tarafta bulunan ve yüksekliği ocağın çalışma yüzeyini. Gaz brülörleri ÇAKMAKLARI seçilmiş olan. Setüstü ocak sadece soğutma ve fan sistemi olan. Ocak nasıl temizlenir sorusunu Görüntülü Hayat Ansiklopedisi UZMANTV görüntülü yanıtlıyor.


OCAK ATEŞLEME ÇAKMAĞI DEVAMLI ÇALIŞIYOR VEYA ÇALIŞMIYOR.

Elektrikli ısıtıcıyı üstü boş iken çalıştırmayınız. Herhangi bir sorunu yok sadece çakmağı çalışmıyor. Kutusunda, İstanbul, Marmara, ₺. Doğalgaza uyumlu sadece otomatik olarak çakmağı çalışmıyor. Dükkan sahibi: mini dolap (ziyaret et).


Sektörde satış ve pazarlama alanında faaliyet gösteren Arkılıç Dtm. Ventino markası ile öncü şirketlerden biri olmayı . Sahip olduğunuz ocak kalitesinin kalıcılığını sağlamak için cihazınızı monte etmeden ve kullanmadan. Set üstü ocağınızı kullanmadan önce şu hususlara dikkat etmeniz. Bütan-Propan gazı LPG ile çalışan ocağın gaz bağlantısı. Gaz kaçağı kontrolü yaparken kesinlikle çakmak, kibrit, sigara ateşi ya da.


Kumtel kullandık hediye gelmişti. Tüm parçaları soyuldu memnun değiliz önermem.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı