Beko buzdolabı kırmızı ünlem

Ve buzdolabının sogutma ayarlarının ortasında kırmızı ünlem çıkmış yanıp sönüyor. Bu bir arıza değildir, gıdalar soğuduğunda bu uyarı. Elektronik buzdolabların da kırmızı ünlem işareti yanıyor ise dolabınızda soğutma.

Arçelik buzdolabı ile diğer arıza ve sorunlar için çağrı merkezimizi arayınız. Bu konulardaki şikayetleri okuyun veya kendiniz yazın! Bakıyorum kırmızı ünlem işareti gözüküyor sonra bir süre geçiyor ünlem. Aynı işret beko derin dondurucumuzda da var, iç ısı artınca kırmızı ışıklı .

BEKO buzdolabının, kullanma kılavuzunda gösterildiği şekilde kullanılması ve . Buzdolabının üzerinde kırmızı ünlem uyarısı çıkıyor. DERİN DONDURUCU KIRMIZI IŞIĞI SÜREKLİ YANIYOR İSE SORUN NEDİR ? Bulaşık Makinesi Servisi, Kurutma Makinesi Servisi, Sanayi buzdolabı Servisi , Bosch, Siemens, Profilo, Arçelik, Beko, Altus, Samsung, Ariston, İndesit, Vestel, . SOĞUTUCUNUN İÇERİSİNDEKİ SOĞUKLUĞUN AZALDIĞINI BELİRTİR. Son kullanıcı olan tüketici gurubu elektrikli ev aletleri ile yaşadıkları sorunları Servis gerektirmeyecek çözüm önerilerini hangi durumlarda servis . Beko marka buzdolabım daha garanti süresini doldurmadan arıza yaptı. Geldiklerinde fan motorunu degistirip ses arizasini halledip cikan unlem İcin.


Etiketler: beko, buzdolabi, fatura, huzun, huzur, iade, kendini ifade, servis.

Tamir kabul etmiyorum ve bu buzdolabına güvenmiyorum, değişim istedim. Dijital göstergede kırmızı bir ünlem işareti vardı. Rapor yazdı, gün sonra red cevabı geleceğini söyledi.


Dondurucu bölmeye sıcak yiyecek koyduğunuzda ya da kapıyı uzun süre açık bıraktığınızda, göstergede bir süre için ünlem işareti yanabilir. Yazılı başvurular için adresimiz: Beko Çağrı Merkezi, Arçelik A.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı