Arçelik çamaşır makinesi kapak kilidi açılmıyor

Normalde program sonunda kapak kilidine giden elektrik kesilir ve kilit bir kaç. MsmE4LrA - en gerçekler tarafından yüklendiçamaşır makinası kapak arızası ve çözümü. Makinedeki su seviyesinden dolayı kapak kilidi devrededir.

Pompa ya da Sıkma programını çalıştırarak suyu tahliye edin. Kapak zorlanması gibi durumlarda kapı kilit mekanizmasına zarar vererek hatta . Ancak en son ki çalıştırmadan sonra yükleme kapağı açılmıyor. Bu sebeplerden bir tanesi su seviyesinden dolayı kapak kilidinin devrede olmasıdır.

Numunesine göre malzemeyi, çamaşır makine malzeme . Bunları yapmama ragmen kapak acilmiyor ne yapmam gerek. Makinam cocuk kilidi kapali makinesi kapisi acik kaldi kapanmiyor. Her sıkma işleminden önce çamaşır makinesi suyu boşaltır: eğer boşaltma pompası ya da boşaltma. Eski arçelik makinada şöyle oluyordu,program bitiyor,sıkma bitiyor,makina işi bitince kapak hemen açılmıyordu.


Dışarıya çıkan bu tırnak kilidin açılmasına, dolayısıyla kapı dilinin kurtulmasına engel olur, kapıyı açamazsınız. Arıza sebebi olarak ilk aklıma gelen kapak kilidi idi ancak yeni. Sıkma” ve “Pompa” özel programlar› sırasında yanar.


Ana Sayfa Arçelik Ders Notları Emniyet Anahtarı-Çamaşır Makinesi.

Kapak kilidi program bittikten birkaç dakika sonra devreden çıkar. Yani kapak tam olarak kapanmadığında,emniyet anahtarı kapağı kilitleyemez. Enerjisinin kesilmesi durumunda hala kilit açılmıyorsa , tutamak dili kontrol . Bunun kapakla ilgili kısmında bir sıkıntı var nerde olduğunu tahmin ediyorum ama vurarak . Arçelik beyaz eşya servisi, Arçelik marka çamaşır makinenizde oluşan tambur. Arçelik çamaşır makinesi kapak kilidi, Arçelik çamaşır makinesi kapak lastiği, . Arçelik ve Beko yetkili servis teknisyenlerine yönelik olarak hazırlanan bu sayfada,.


Kilidi : Sıcaklık seçim ve devir seçim tuşlarına aynı anda basılarak girilir ve çıkılır. Arçelik Beko Çamaşır Makineleri Arıza Kodları Ve Test Bilgileri. Vestel Marka çamaşır makinesi aldım akıllı makine diye verdiler. Cevap : Eğer kazan içerisinde su kalmış ise emniyet nedeni ile kapak açılmaz. Cevap : Lütfen makinenizi çocuk kilidi pozisyonundan çıkartın.


ARİSTON ÇAMAŞIR MAKİNESİ KAPAK TUTAMAK. SAMSUNG ÇAMAŞIR MAKİNESİ MANDALI (ESKİ TİP). Makinesi Deterjan Çekmecesinin Temizlenmesi Toz deterjan artıkları.


Teknik Servis Şefi Ramazan Kart görüntülü yanıtlıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı