Ayakkabı dolabının kokmaması için

Ayrıca özellikle kış aylarında ıslanmış ya da çamurlanmış ayakkabıları temizlemeden kapalı bir dolaba yerleştirmek daha fazla kokmasına ve bakteri üretmesine . Bazen ayakkabının iç kısmındaki katman teri ve mikropları daha büyük bir. Hepimiz biliyoruz ki ayakkabılarımızın kötü kokmasının sebebi ayaklarımızın .

Giysi dolaplarının içi zamanla kötü kokmaya başlar. Kötü kokan kıyafetlerinizi dolaptan çıkarın ve havalandırdıktan sonra dolaba yerleştirin. Ayakkabının kokması kalitesizliğinden kaynaklanır yeterince hava alan hiçbir ayakkabı . Ana Sayfa Moda Dekorasyon Ev yapımı dolap kokusu hazırlama.

Kraliçe Victoria zamanında keşfedilmiş, insanların güzel kokmak için yanlarında . Mutfağınızdaki dolap ve çekmecelerdeki kokulara karşı, dolap ve çekmecelerinizi önce. Bundan sonra da dolap ve çekmecelere bir çay tabağı içinde bir parça un, hardal ya da. Bu sebeple birçok kadının dolap karşısında ne giyeceğini dakikalarca düşündüğü kıyafet dolabının güzel kokması için birçok doğal yöntem . Dolabın içi tam kurumadan giysileri yerleştirmeyin. Gün boyu ayakkabı içerisinde olan ayak sıcağında etkisiyle daha çok koku ve bakteri üretir.


Evinizdeki halıları süpürseniz de silseniz de zamanla kokmaya başlar. Ayrıca dolapta sakladığınız meyve sebzeler üzerinde koruyucu bir etkisi . Evde küf kokusu oluşmasının başlıca nedeni rutubettir.

Ancak tam kurumadan katlanıp dolaba konan kıyafetler, uzun süre ıslak kalan ahşap kaplamalar, eski . Bazı deterjanlar giysilerin kötü kokmasına neden oluyor. Kullandığınız ayakkabıları dolaba temizlemeden asla koymayın. Kategoriler: Evde Kullanım Alanları. Dolabı iyice boşaltıp bozulmuş ürünleri çöpe atarak başlayalım.


Hayati kolaylastiran pratik yemek tarifleri, ilham veren fikirler ile hayatikolaylastirir. Peyniri dolaptan çıkardıktan sonra bir süre oda sıcaklığında bekletin ve öyle tüketin. Bir Fransız atasözü şöyle der: İyi peynir ayak kokmalı. Eğer koşu sırasında koşmaya uygun bir ayakkabı tercih etmezseniz korkunç . Kızartma yaptıktan sonra kokmasını istemiyorsanız, bir kapta sirkeli su.


SOĞAN:kabuklarını keserken daha az ağlamak için,soğanı buz dolabında soğutun. Ayakkabı dolabının işe yaradığını görmek gözlerimi yaşarttı. Muşamba ve marleylerdeki ayakkabı izleri ile diğer lekeleri . Kül tablalarınızın kotu kokmasını istemiyorsanız suyla değil, zeytinyağıyla ıslatın. Bakliyatlar, erzak dolabında saklanmalı, dolabın serin- kuru yerde olmasına .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı