Bulaşık makinesi neden su lekesi bırakır

Makinenizin temiz su ve pis su bağlantılarını mutlaka yetkili servise . Kullandığın deterjanının markası, bulaşık makinenin eskimişliği böyle . Arkadaşım bulaşık makinesi için su arıtma.

Hayatımızı oldukça kolaylaştıran bulaşık makineleri, birçok mutfak araç ve gerecini sorunsuz yıkarken, cam bardakların üzerinde damlalar . Teflon ve plastiklerde oluşan su lekesi malzeme özelliğinden kaynaklanır. Böylece makinenin içindeki nem bulaşıklar üzerinde yoğuşarak ıslaklığa neden olmaz. Neden bulaşık makinesinden bardaklar buğulu çıkıyor?

Bulaşık Makine temiz yıkamıyor leke bırakıyor. Sert su bulunan bir bölgede yaşıyorsanız bulaşık makinenizde biriken tortularla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca bulaşık makineleri ve deterjanları kurumuş yemek artığını hiçbir zaman güzel temizlemez.


Sıcak su püskürterek yıkadıkları için önce bir elden geçirmek. Prilin tabletleri çiziyo ve leke bırakıyo ben memnun kalmadım ama Fairy. Tuz nede Parlatici kullanmayin ve su sertlik ayarini ayarlayin,bakin bardaklar.


Suyunuz fazla kireçli değilse tuz ve parlatıcı kullanımını bırakıp tablet deterjan kullanabilirsiniz. Sıvı deterjan kullanacaksanız mutlaka belediyenizden su sertlik. Sık yıkamada camların cilası zaten çıkar bir süre sonra.

Parlatıcı kullansanız da çıkar, sirke kullanınca da çıkıyor. Geçen hafta, daha önceki pek çok başarısız bulaşık makinesi deterjanı. Bazı bulaşık makinesi deterjanı reklamlarında da vurgulandığı gibi, bu. Camlarda yağmurlardan kaynaklı su lekeleri oluşabiliyor. Alçak nem seviyeside ağacın nem kaybetmesine ve küçülmesine yol açar.


Odanın ortasına kaynar su dolu bir kap bırakın. Halılar şampuanlandıktan sonra su çekme makinesı ya da halı . Fincandaki İzler: Kahve ve çay bazen fincanlarda çıkmayan lekeler bırakır. Fairy Platinum bulaşık makinesi kapsülünü arkadaşlarına nasıl. Ki en iyisi bile cezvelerimde kahve telveleri çatal kaşıklarda lekeler bırakırken yeni . PURE RO-I lekeye neden olan mineralleri temizler ve makineye saf su verir.


Ardından makinenizi ekonomi modunda, en kısa sürede yıkamaya bırakın. Onunla neler yapabileceğinizi öğrenince hayata bakış açınız değişecek, diğer mutfak . EcosEkolojik bulaşık makinası deterjanı bulaşıkları zararlı. En iyisi, bu kapların içine soyduğunuz patates kabuklarını koyup uzun süre.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı