Franchise nedir

Bölge franchise alan, kendisi işlemler açabilir veya alt franchise alanlara açtırabilir. Bir anlamda master franchise, belli bir bölge için verilen franchise alanıdır. Ana firma kendi ülkesi dışında bulunan girişimciye doğrudan franchise verebileceği gibi, bür üçüncü taraf aracılığı ile dolaylı olarak da franchise verebilir. FRANCHISE (almanca) türkçe anlamı. Franchise giriş bedeli nedir sorusunun cevabı.


En yalın anlatımıyla franchisingi, “hak . Bir iş planının ya da markanın sahibinin çalışma prensiplerine ve talimatlarına bağlı kalarak ve bir bedel (ücret) karşılığında yatırımcıya o . Emlak Bir markanın ve ya oluşturulmuş sistemin, bütün haklarına sahip olan kişi yada kuruluşların, bu imkanlarını belirli bir ücret karşılığı bağımsız yatırımcıların . Veren pazarın her noktasını aynı etkinlikte ulaşamadığı takdirde, belirli . Neden franchise ve neden Coffee Mode franchising? Bu yazımızda sizlere franchise sistemi hakkında bilgiler sunmayı hedefledik. Hangi sektör, hangi marka, nerede açılmalı, personel alınacak mı, hukuki boyutu nedir, franchise için ne kadar bütçe gerekir?


Türkçe karşılığı “imtiyaz” olan franchise, İngilizce bir kelime. Fransızca “affanchir” olan franchise verme sözcüğünden türetilen franchisor ise “franchising imtiyaz . Bir marka oluşturulur ve kullanım hakları kısmen başkaları ile paylaşılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı