Siemens derin dondurucu alarm

Dondurucu bölmesinin ısı derece göstergesi yanıp sönüyorsa azami dondurma . Siemens Derin dondurucular, akıllı teknolojileri ve eşsiz tasarımlarıyla yiyeceklerinizi güvenle saklar. Siemens marka kg57npkodlu nofrost buzdolabı günde iki üç defa alarm veriyor her alarm verdiğinde dondurucu kısmının ısısı -veya -8 .

Siemens firması ile ilgili Alarm ve Buzdolabı, Dolap, Servis gibi konularda sorun mu yaşıyorsunuz? Kullanmakta olduğunuz buzdolabı bir gün alarm verebilir, alarm ışığı yanıp sönebilir. Buzdolaplarında fonksiyon paneli üzerinde bulunan uyarı yani alarm . Budolabınız Soğutma Yapmıyorsa Bunun Bir Nedeni de Bu Olablir!

Buzdolabı Alarm Işığı Yanıyor Ve İkaz Veriyor Soğutucu bölmesi ayarlanan sıcaklığa ulaştığında, yanıp sönme. Derin Dondurucu Turuncu Işık Neden Yanar . Alarm tuşuna bastığınızda ise dondurucunun karşılaştığı yüksek . Siemens Buzdolabı Arızaları, Alman teknolojisinin vermiş olduğu. Buzdolabı ses ikazı alarm veriyor ise kapısı açık kalmış olabilir kontrol ediniz. Bosch buzdolabının dondurucu bölümü uzun süre açık kalmış olabilir. Bölme seçimi için °C tuşu ve alarm off.


Bosch Siemens Profilo marka soğutucu buzdolabı cihazlarınızın Alarm Çalma. Soğutucu ya da dondurucu bölme ayarlanan sıcaklığa ulaşamadığında, ekran yanıp sönebilir.

Ekranın yanıp sönmesine etki edecek işlemler . SIEMENS GS29NVWÇEKMECELİ DERİN DONDURUCU. Siemens Ev Aletleri yeni KS36VAItek kapılı buzdolabı ile GS36NAInoFrost. Yeni derin dondurucunun kullanım kolaylığı sunan en önemli. Multi-Uyarı sistemi, kapı açık .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı