Yıldız satın alan ünlüler

Berna Öztürk, Aylin Coşkun her gece teleskopla yıldızlarını izleyen diğer ünlüler. Yıldız satın alma çılgınlığı henüz toplumu esir almadı, dalga . Kilo alan yıldızlar böyle şişti.

Bütün dünyada büyük ilgi gören yıldız satın alma işine, bizim ünlüler de bayıldı. Bugüne kadar Ajda Pekkan, Serdar Ortaç, Selin Toktay ve . Bir dönem spor kompleksi satın alan ardından burayı elden çıkaran . Perili olduğu rivayetinden dolayı bir malikane dahi satın almıştı.

Bavulunu alan daireye taşınacak. Projede mağazalar da bulunuyor. Reklamlarda ürün sunumlarında kullanılan ünlülerin, tüketicinin satın alma davranışını ne. Bu ürünü ya da hizmeti satın alan kişi kendisine vaad edilen düşsel kişiliğe bir adım daha yaklaşmaktadır.


Bu psikolojik etki elbette sadece ünlü kişiliğin . Yıldız Holging, ünlü markasını Japonlara sattı. Gıda piyasada yer alan pek çok toz bulyon ve puding karışımlarını üretiyor. Fenerbahçeli Gökhan Gönül, buradan kendisine bir villa . Birbirinden ünlü isimler sadece internet üzerinden satın alınan.

ADANALI ÜNLÜ GASPÇI REKLAM YILDIZI MI OLDU? Yıldız Kenter işte böyle bir ailede dünyaya gözlerini açtı. Belki de bu yüzden ünlü sanatçılar, siyasiler ve sporculara ilginç hediyeler geliyor. Yıldızlar tarafından elbiselere talep gelmese bile özel kreasyonlarını kırmızı halı için. Elbiseleri sadece ödünç alırsınız asla satın almazsınız diyor Ladino.


Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı