Robin's kitchen arnavutköy

Robin's, Arnavutköy Merkez, İstanbul; Robin's için Fotoğraf, Fiyat, Menü, Adres, Telefon, Yorumlar,. Robin#039;s, Arnavutköy Merkez Fotoğraf. Eyl 20- Arnavutköy'ün yeni sakini Robin's Kitchen. ARNAVUTKÖY'ÜN son yıllardaki yükselişinin farkındasınız değil mi?


Robin's Kitchen, Arnavutköy, Beşiktaş. Bilal Mert ve mimar ablası Yeşim Kozanlı ortaklığıyla hizmete giren Robin's Kitchen Arvakutköy'de müdavimlerini bekliyor. Yeme İçme Ödüllerinde En İyi Şef ve En İyi Kokteyl. Galata'nın gastronomi üssü Robin's Kitchen rotasını Arnavutköy' e çevirdi.


Robin's Kitchen, yepyeni dekor ve menü . Robin's Kitchen: Sanat Atölyesi Tadında Renkli Bir Mutfak. Arnavutköy'ün bir Bodrum Mantısı, bir Adem Baba'sı, bir de Köfteci Ali Baba'sı var. Eyl 20- Sermet Severöz - Arnavutköy'ün yeni sakini Robin's Kitchen - Günlük Köşe Yazıları - ARNAVUTKÖY'ÜN son yıllardaki yükselişinin . Alexandra Cocktail Bar mekânın giriş katında yer alıyor. Arnavutköy'deki katlı mekânın orta katında karşımıza bir sürpriz çıkıyor: Robin's . Arnavutköy`ün yeni yıldızı La Capria Bosphorus otelinin girişinde yer alan Alexandra Cocktail Bar; Robin`s Kitchen şefi Bilal Mert`in .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı