Vestel buzdolabı motoru fiyatları

VESTEL BULAŞIK MAKİNESİ REZİSTANS . Vestel Orjinal Yedek Parçaları. Lambalardan menteşelere ve buzdolabı motorlarına kadar.

BUZDOLABI REZİSTANSLARI - DRAIN REZİSTANS - NO FROST REZİSTANS. Fiyat : 2TL + KDV 2TL Kdv Dahil. Talep Detayları : buzdolabı çalışıyor ama soğutmuyor. Buzdolapları arasında inceleme yap indirim ve .

Buzdolabı Fan Motoru Nasıl Değiştirilir - UygunParca. Arkadaşımızın bulaşık makinesi bozulmuş, servis, motoru ve kartı yanmış 3Tl demiş. Endüstriyel buzdolabı soğutma motorları kıyma çekme-limonata makinesi . HEPSİ BURADAdan MAYIS AYINDA ALDIM. LED AYDINLATMALAR GAYET ZARİF ve OLDUKÇA YETERLİ.


Ne yazık ki ne alırsan al çok fark etmiyor fiyat anlamında. Arkadaşlar benim evdeki buzdolabının motoru general çok eski ve aşırı ses. Bir servis arkadaşın söktüğü ve motorunun yandığını idda ettiği buzdolabımın kendi arayışlarımla termostatında sorun olduğunu tespit ettim. Bizdeki eski vestelin ve bir kac buzdolabinda gordugum ondandi:) .

Arçelik buzdolap motoru Ariston Atalay nofrost buzdolabı motoru Beko. Gelelim kompresöre sana takacağı kompresörün en yüksek fiyatı (R134) vb tl dir. Bunun için de yanları, üstleri, atları, hava . Bu konularda yazılmış şikayetleri okuyabilir ve şikayet yazabilirsiniz!


Teknik servisten önce yapmanız gerekenleri öğrenin. Bulaşık makinelerinin motor özellikleri, sesli çalışıp çalışmaması yani ses seviyesi, kapasitesi, .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı