Kavanoz süsleme yapımı

Geçtiğimiz günlerde sizlere çok güzel bir kavanoz kapağı süsleme örneği aktarmıştık. Kavanoz süslemede hangi malzemeler. Cam kavanoz geri dönüşüm olarak .

Bu yazımda da sizlere çok güzel eğlenceli bir cam kavanoz süsleme sanatı. Gerçekten yapımı eğlenceli ve kolay olan bu çalışmayı yaparak . Hem yaparken keyif alacağınız, hem de işinize yarayacak kavanoz süslemesi fikri . Küçük taşlarla kavanoz süsleme yapımı hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için kavanoz süsleme galerisi hazırladık.

Bu kavanozların da diğerleri gibi süsleme teknikleri vardır. Kolay anlatımlı resimlerimizi takip . Bu sebeple de süsleme yapımını kategorilere ayırmak en doğrusu olur. Kullanmadığınız boş cam kavanoz ile yemek masanıza veya benzeri güzel.


Hanımlar bu yazımızda sizlerle birbirinden güzel kavanoz süsleri yapımına deyineceğiz. Mutfağınıza ayrı güzellik katacak olan bu süslere bayılacaksınız. Pinpon Topu İle Dekor Eşyası Yapımı.


Ev yapımı ürünler birçok özel gün için güzel bir hediyedir. Bu dekorasyon seti ile örneğin ev yapımı marmelat ya da sos içeren adet kavanoz süsleyip, .

Büyük bir zevkle tükettiğimiz sarellelerin kavanozlarını ne yapıyorsunuz? Bugün sizlere sarelle kavanoz süsleme çalışmasını anlatacağım. Küçük bir reçel , konserve kavanozu, veya bebek cam mama kavanozundan romantik akşam yemeklerinde masanızda eşlik edecek şık bir mumluk tasarımı. Evinizle bulunan cam kavanozları çok farklı şekillerde süsleyebilirsiniz.


Dantellerle, boyayarak , dekoratif kağıtlarla. Bana zor gelen bir günü bulgur kavanozu süsleyerek kolaylaştırdım. Fotoğraftaki kavanozlar 1kg lık kavanozlardır. Sevgili ziyaretçilerimiz bu aralar kavanoz süsleme,dekupaj,boyama çok moda. Sonra da yazdığım bütün kağıtları bir kenara bırakıp kavanozu süslemeye başladım :).


Kır düğünümüz için kendi ellerimizle yaptığımız kavanoz süsleme örnekleri. Aslında şimdi size yapımını anlatacağım kavanozları düğünümüzden bir ay önce .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı