Yandex disk fiyat

Disk depolama alanı satın alabilirsiniz. Disk'in kapasitesini arttır sayfasına gidip size uygun paketi (GB, 1GB veya TB) seçin ve . Disk'e bağlandıktan hemen sonra GB kullanılabilir alanınız olur. Disk'e yüklediğiniz dosyalar bulutta saklanır; internete bağlı herhangi bir. Disk, fotoğraf makinenizi her bilgisayara bağladığınızda, telefonunuz ise her . Yandex Disk veri alanı arttırmak istersek fiyatlar Drive veri alanı arttırmak istersek fiyatlar Şahsen tercihim drive.


Yandex Disk bulut uygulaması akıllı telefon, bilgisayar ve internet olan her herden erişebilmenizi sağlar. Servisi internet tarayıcınızla. Bulut sunucuların önemi gün geçtikçe artıyor.


Artık cep telefonunuzdaki, tabletinizdeki, bilgisayarlarınızdaki dosyalarınıza heryerden ve tüm . Arkadaşlar merhabalar, Yandex disk açtım hafta önce gb veriyor bildiğiniz gibi. Bugün bildirim geldi ve diske 2gb daha eklendi şuan . En yüksek dosya yükleme (upload) limitini masaüstü uygulamalarına göre paylaştık. Yandex Disk'i şimdilik sadece Rusça hizmet verdiği için .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı