Beko d1 3001 bulaşık makinesi tuz ayarı

Program seçim düğmesinin konumunu değiştirerek sertlik ayar seviyelerini Su. Bu durumda Makinenizin panosu üzerindeki Tuz Eksikliği Uyarı Lambası (eğer varsa). Merhaba bu modelin tuz ayarını yükseltmek istiyorum arkadaşlar. Bulaşık Makinesi Su Sertlik Ayarı. Yanılmıyorsam makinenin tuz ayarı gövde üzerinde yer alıyor.


Bizim Beko makinemiz de parlatıcıyı içine akıtıyor, sürekli bitiyordu. Kombi Tablet (Hepsi bir arada tablet): Deterjan ile birlikte tuz ve parlatıcı etikisi. Tuz ve Parlatıcı Eksikliği Uyarı göstergelerinin yanıp yanmadığını. Su sertlik ayar talimatına göre yapın.


Arkadaşlar indesit bulaşık makinası kapı sivici ve parlatıcı haznesi gerekli. Beko prenses 1( yanlış hatırlamıyorsam) bulaşık mak. BTS Elektronik, kayseri arcelik servisi, kayseri beko servisi, kayseri altus servisi, kayseri.


Cevap : Makinenize tuz koyma işlemi sırasında kapağı tam kapatmıyor olabilirsiniz. Soru : Makinenizin su sertlik ayarı doğru yapılmamış olabilir mi ? Tuz Göstergesi Var Program Takip Göstergesi Var Lego Yok Pano Tipi Difüzyon Serigrafi Tipi Beko Symbols + Turkish Text.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı