Polikap ambalaj

Supplier of plastic cups, plates,trays, cutleries all over the word. One of the biggest manufacturer of disposable plastic items in Turkey. Policap Plastik ve Ambalaj Sanayi Ticaret Ltd.

Adres: Kıraç Merkez Mahallesi, Ziya Gökalp Caddesi, No:Kat:Esenyurt, İstanbul, Türkiye. Firmamız Tek Kullanımlık Plastik Tabak, Plastik Bardak, Çatal, Kaşık,Karıştırıcı, Meyve Viyolu, Gıda Kapları Ve Ceşitli Çikolata Seperatörleri Uretimi Yapmaktadır. Bursa POLİKAP POLİETİLEN KAP VE PLASTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED. POLİNER PLASTİK AMBALAJ GERİ DÖNÜŞÜM VE DERİ SANAYİ TİCARET .

Firmamız tek kullanımlık plastik gıda ambalajı uretiminde bulunmaktdır. POLİCAP PLASTİK VE AMBALAJ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İSTANBUL İlinin BÜYÜKÇEKMECE ilçesinde bulunmaktadır. Gıda ambalajları için yüksek bariyerli, ısıl yapışmalı veya soğuk tutkal uygulamalarına uygun metalize koeks veya yüksek verimli kavite edilmiş filmler. Her türlü OPP ambalaj malzemeleri. Perforating serviceli,Perforating servicesiz,fason Korona.


PRODUCTS Products by groups Polikap - Coated films . Pal Plastik İleri Teknoloji Ambalaj Sistem San. Film Tipi, Isıl Yapışma, Korona, Baskı Yönü, Açıklama. Ambalaj, Plastik ve Kauçuk Teknolojisi Sektörüne Hizmet Veren Firma.

PAK AMBALAJ SANAYII VE TICARET A. POLIKAP POLIETILEN KAP VE PLAS. Ekrem Burçin Özdemir feeling çalışmakta at Polikap Plastik. Bütün Tavuk Kabı Teknik Plastik Sealed Air Ambalaj San.


STOK KODU : MG S(POLICAP) - S3LP. Saya: Yüksek nefes alabilirlik özellikli düz cilt deri. Astar: Ter emici, aşınmaya karşı dayanıklı tekstil.


Yorumları Poli Kap ve Müşteri Değerlendirmelerini Yorumlarda snakeskin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı