Bosch mikrodalga kullanım kılavuzu

Esnek kullanım için solo mikrodalga fırın: hızlı buz çözme, ısıtma ve yiyecek hazırlama için mükemmel çözüm. Izgara fonksiyonu: güçlü ızgarası sayesinde hızlı . Aradığınız kullanım kılavuzunu bulamıyor musunuz?

Böylece kendinizi ve cihazınızı gelecek . Eer bulaık makinesinin üst tarafına bir mikro dalga fırın monte ederseniz, bu cihaz zarar görebilir. Tezgah altına kurulabilen, ankastre veya entegre. Yemeksiz mikrodalga çalışması: Pişirme alanında.

Genel bakış: İndirilecek veya bastırılacak tüm kullanım kılavuzları. Uygun mikrodalga fırın kademeleri. Bu kullanım kılavuzundaki tüm talimat ve uyarıları dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuzu ilerde gerekli olduğunda kullanmak üzere güvenli ve kolay ulaşılabilir bir . Electrolux ürününüz için bir kullanıcı kılavuzu indirin.


Bosch Beyaz Eşya ve Ev Aletlerini Merkez Frmz DTM Satıcısından Bosch. Size en yakın Bosch Yetkili Servisini bulun! Fırın yemeği sadece pişirmekle kalmaz, doğru kullanılırsa . Kullanım Koşulları ve İletişim.

Yüksek kapasite, üstün koruma, esneklik ve enerji verimliliği. HMT75M6- Siyah Ankastre mikrodalga. HMT72G4- Beyaz Tezgah üstü mikrodalgalar.


Mikrodalgalı ankastre kompakt fırın CMG633BS paslanmaz çelik. PerfectBake, PerfectRoast ve mikrodalga özelliğine sahip ankastre fırın:. LED aydınlatma: yiyeceklerin minimum enerji .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı