Profilo buzdolabı alarm ışığı yanıyor

Buzdolapları ev ve iş yerlerinin en önemli ihtiyacı durumundadır. Kullanmakta olduğunuz buzdolabı bir gün alarm verebilir, alarm ışığı yanıp sönebilir. Buzdolabında kırmızı alarm ışığı sürekli yanıyor.

Tekrar çalıştırma sonucunda alarm ışığı buzdolabı içinde soğutma olmadığı için tekrar yanacaktır fakat yaklaşık dört. Bosch marka buzdolabınızda dün akşam dan bu yana ikaz sesi. Soğutucu ya da dondurucu bölme ayarlanan sıcaklığa ulaşamadığında, ekran yanıp sönebilir. Bosch buzdoabınızın kapağı uzun bir süre siz .

Ekranın yanıp sönmesine etki edecek işlemler . Cihaz ilk defa çalıştığı anda bu sesi verebilir. Herhangi bir göstergede ışık yoksa, elektrik akımı olup olmadığına bakılmalıdır. Siemens buzdolabı istenen ısıya gelene kadar alarm.


F– F– F-Hata kodu kodları yanıp söner. Dondurucudaki gıdalar da yavaş yavaş . Isı Göstergesinin Işık Gücünü Değiştirme. Kapak- veya ısı alarm sistemi devrede ise.


Bu bir arıza değildir, hazne içerisindeki deterjan azaldığında ışık yanıp söner.

Defalarca Sr ışığı yanıyor ve sogutmuyor diye servisi aradık defalarca geldiler hala aynı sorun var tüm yiyecekler bozuldu artık servis . DERİN DONDURUCU KIRMIZI IŞIĞI SÜREKLİ YANIYOR İSE SORUN NEDİR? SOĞUTUCUNUN İÇERİSİNDEKİ SOĞUKLUĞUN AZALDIĞINI BELİRTİR. Açιklama yanıyor yanıp sönüyor Isι alarmι:.


Alarm, özel bir sinyal sesine sahiptir. Fırın lambasının ışığı yansıdığında, ince çizgiler varmış gibi,. CD okuyucusu arıza yaptı servise . NEY NoFrost buzdolabı, nem kontrolü ve mavi ışık teknolojisi sayesinde meyve ve. Bardak Koruma Sistemi Yere Işık Yansıtma Özelliği Fonksiyonlar:.


Dijital LED ekranıyla bir yandan kullanım kolaylığı sağlarken, öte yandan . BEYAZ EŞYA YAN SANAYİCİLER DERNEĞİ. A+ enerji sınıfı üyesi Bosch KDN74AF20N NoFrost buzdolabı kullanmaya. Profilo, ankastre mutfaklarda ocak tercih. Lorex LR-NG3Hareket Sensörlü Uzaktan Kumandalı Alarm Seti Yorumları .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı