Facebook hesabım kapatıldı ne zaman açılır

Ve aynı zamanda buraya yazacaklarınızı Türkçe değil ingilizce yazmanız . Bu kadar büyük bir platformda her zaman yanlış kararlar ve kazayla hesabı kapatılan insanlar olması mümkün. Yalnız atılan kimlik doğrulama bölümüne girdiğim zaman bu mail kapatılan hesaba ait değil diyor .

Açıldıktan sonra yada yeni Hesabınızda aynı suçu yeniden yapmayın. Kapatılan facebook hesabı tekrar geri açtırılabilir mi? Twitter Hesabının Ne Zaman Açıldığını Nasıl Öğrenirim?


Arkadaşlar sahte bir facebook hesabım var, ama kimlik yüklemesi istiyor açmak için.

Bu özelliği yeniden kullanabildiğiniz zaman, bu tür davranışları ciddi oranda azaltmanız veya daha iyisi tamamen. Instagram hesabınız kapatıldı ve çaresiz kalmışsanız sizin için bu konuda neler. Aşağıdaki mail şekilde gönderirseniz hesabınızın açılma ihtimali kuvvetlenir. Genelde aynı mesajı kopyala yapıştır yaptığınız için facebook hesabınız bloke edilir.


Yanıtla Beğen( ) Beğenme( ). Okulum adına bir face hesabım var ondan da kimlik fotokopisi isteyecek ne yapacağım. Devamı Oku: Kimlik Fotokopisi Gönderdim Ne Zaman Açılır . Acılır ya , 22K Aboneli 5Bin Arkadaşlı Hesab İçim Cız Eder. Bende Cok Sövmüşdüm Hocam Zamanında Hakkınız var Ama İçinzden .

Bir aydir fazla oldu facem kilitlendi ama hala acilmadi ne zaman girsem kisa bir surelegine . Hesabınız kalıca olarak sildiyseniz veya bir şekilde açamıyorsanız bu makalemiz. Basit cümlelerle ne zaman kapatıldığını ve tekrar açılmasını istediğinizi yazın ve . Yine aynı şekilde direk olarak başvuru açılabilir. Olası nedenler, bunlarla sınırlı olmamak . Yeni açılan sayfada telefon numaranızı girerek, telefonunuza onay kodu gönderin.


Bu yazımızda kapatılan facebook hesabı nasıl geri açılır sorusuna yanıt. O nedenle profilinizi her zaman kişiselleştirin ve gerçek hesap . Biliyorsunuz ki geçtiğimiz günlerde kanalımız ikinci kez spamlara mağruz kaldı ve kapatıldı. Daha doğrusunu söylemek gerekirse . FACEBOOK HESABIM KAPATILDI NASIL AÇABİLİRİM?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı