Kemik grefti çeşitleri

Kemik yetersizliği durumlarında, diş implantlarının yerleştirilebileceği bir alan yaratmak için yapılan operasyona Kemik Greftleme adı verilir. Allogreft Tabanlı Kemik Grefti Materyalleri. Faktör Tabanlı Kemik Grefti Materyalleri.


Biyomateryal ve kemik grefti denilen bu maddeler; vücut dokusuyla uyumlu. Greft çeşidi, otogreftlere göre allogreftler, alloplastlara göre allogreftler daha çok . Kemik grefti olarak otogreftler ve allogreftler kul . Bu derlemede okuyucunun kemik greftleri çeşitleri, kemik grefti iyileşmesi ile ilgili. Bu kemiğin yetersiz olduğu durumlarda ileri cerrahi tedavi tekniklerine ihtiyac vardır. MPLANT İmplantlar, doğal dişlere alternatif olarak kullanılabileceken iyi materyallerdir.


MPLANT İmplantlar, doğal dişlere alternatif olarak . Kemik greftleri ortopedik cerrahi girişimlerde sıklıkla kullanılır. Otogreftler; osteogenesis, osteoindüksiyon, osteokondüksiyon ve osteointegrasyon dikkate . Masif kemik greftler, menisküs greffleri için en ideal eşleştirme sistemini uygular. ABD farmakopesine uygun USP sterillik testi uygularak, yılı aşkın .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı