Kestane fırında kaç derecede kaç dakika

Kestane fırında kaç derecede pişer? Fırın tepsisine kestaneleri dizip önceden ısıtılmış fırında 2derecede yaklaşık dakika kadar pişirin. Kaç Tane Yersin: Islak Hamburger.

Zorluk Derecesi, : Kaç Kişilik? Kış akşamlarının vazgeçilmez bir neşesidir kestane. Artık kestaneleri fırınlamaya geldi sıra.


Kesilmeyen kestaneler fırında veya mikrodalgada pişirme esnasında patlayarak küçük kazalara.

Yagli kagit serdigim izgara tel ustune kestaneleri diziyorum. Mikrodalga fırında kestane pişirenler var. Yaklaşık dakika sonra kestanelerden birinin altına bakın.


Biz de marketten aldığımız kestaneyi çizip hemen fırına veriyoruz, 2derece dakika…. Bende oyle yaptim bir kac gun sonra buzluktan cikarip pisirdim gayet guzeldi. Fırında kestane yapmak için öncelikle yine kestanelerinizi yıkayın ve daha önce tavada.


Daha sonra fırın tepsisine dizin ve 2derecede önceden ısıtılmış fırına koyun. Uzun kış akşamlarının favorisidir kestane, sobada pişen kestanenin tadına ve keydine doyum olmaz ancak. Kuru Fasulye Kaç Dakikada Haşlanır.

Sadece 2-dakikada kestaneler pişecektir. Erişteyi bulyonla suda yumuşayana kadar haşlayın. Aldığınız kestaneleri yemeden bir dakika önce bu suya atın, sonra bu. Fırında yapacaksanız fırın tepsisine alüminyum folyo serin. Fırını 1veya 2dereceye ayarlayıp önceden ısıtın.


Birde üzerinde pişirdiğimiz mis gibi kokan kestaneler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı