Regal çamaşır makinesi ışıkları yanıp sönüyor

BAŞLA VE BİTTİ YAZAN IŞIKLAR AYNI ANDA YANIP SÖNÜYOR SİNYAL . Bir süre önce tüm ışıkları yanıyor ama çalışmıyordu. Regal Bulaşık Makinemin Program Işıkları Yanıp Sönüyor!

Bugün çamaşır makinesi tam başlamışken programı iptal edip tekrar başlatmak. Başlatma haricindeki üç düğmenin ışığı yanıp sönüyor, hata . Yıkama programını manuel olarak değiştirebilir ve çamaşır makinesini yeniden. Yanıp sönen durulama aşaması LED lambası ya da ikonu ve sabit kapak kilidi .

Etiket -başla + bitti ışığı yanıyor sorunu nedir. Başla lambası yanıyorsa: Kapı kilidi arızası . Böyle bir durumda, program lambaları yanıp sönmeye başlar. Vestel Çamaşır Makinesi Arıza hata Kodları. Finlüx, hata, hidra, junda, kodları, Regal, SEG, vestel, wmk,. New_KK_Regal - Bulasik Makinesi.


Regal çamaşır makinesinin acma kapama ısıgı yanıp sonuyor, . Teknik Servis Şefi Ramazan Kart görüntülü yanıtlıyor. Regal markalı buzdolabı, klima, kombi, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi veya.

Bu beyaz eşya günümüzde hayatı en fazla kolaylaş. Aç-Kapat düğmesine basarak bulaşık makinesini kapatın. Regal teknik servis ekibi olarak, BURSA ve ilçelerine Regal marka beyaz eşya teknik servis.


Bulaşık makineniz kendinden çalışıyor, ışıkları farklı yanıp sönüyor, . Yıkama işleminden sonra kontrol lambaları sönmüyor ise. Dün tuz koydum ışık yanıyor umursama bişey olmaz. Işık sönmedi koyuyorum koyuyorum Işık sönmüyor şey . Yıkama ve Kurutma lambaları yanıp sönmeye başlayınca bırakın. Makine içerisindeki su saniye içinde tahliye edilecektir.


Program Gösterge sembolleri arasındaki Durulama sembolü yanıp sönüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı