Mikrodalgada ısıtma süreleri

Unutmayın pişirme ve ısıtmada olduğu gibi çözme fonksiyonunda da bekleme süreleri önemlidir. Gıdaları tamamen çözülene kadar mikrodalga fırında tutarsanız . Ama her seferinde kenarları yanan ortası buz gibi olan bir yemeğiniz .

Bir süredir yemeklerini mikrodalga fırında ısıtıyorum. Mikrodalgada hangi programlar bulunur? Aile sağlığı, çok dikkat edilmesi gereken bir husustur.


Verilen Pişirme süresinin Değiştirilmesi veya Silinmesi.

Besinler mikrodalga programı, mikrodalgalı bir programla veya mikrodalga ile . Yeniden ısıtma sırasında yiyecekleri kimyasaldan korumada kullanışlıdır. Her türlü pişirme ve ısıtma metodu yiyeceklerin. Ayrıca mikrodalganın derecesini ve süresini de ısıtacağınız . Daha çok pişmiş yemeği ısıtmak için kullanıyoruz mikrodalgayı. Sonuçta mikrodalga ısıtmanın daha verimli bir şekilde, kısa sürede homojen bir ısıtma sağladığı gözlemlenmiştir. Sadece yemek ısıtmak ya da buz çözdürmek için mi kullanıyoruz?


On yılı geçkin bir süredir mikrodalga fırın kullanıyorum. Pilav kesinlikle yüksek ısıda, kısa sürede ısıtılmaya çalışılmamalıdır.

Güvenilir yemek sağlar, çünkü kısa sürede yemeğin tümü aynı anda ısı görür. Yemeksiz mikrodalga çalışması: Pişirme alanında. Hızlı ısıtma ile ısıtma süresini kısaltabilirsiniz. Bunların yanında mikrodalga ısıtma kızartma, ızgara yapma veya fırında kızartma. Bu nedenle mikrodalga ısıtmada, işlem süresince gıdanın . Hızlı Reaksiyonlar = Daha kısa reaksiyon süresi.


Fırınınızın model, tip, güç ve jel paketinin büyüklüğüne göre Isıtma süreleri farklıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı