Inter yazar kasa kullanma kılavuzu

YENİ NESİL YAZAR KASA ( ÖKC ) - BAY. Bilgisayar Bağlantılı POS Yazarkasa. Yeni Nesil Yazarkasa Yazılımı 2USD+kdv.

Mağazalarınızda kullanmakta olduğunuz yazarkasaların arızası durumunda. Mali onaylı yazarkasa uygulamasıdır. Kolay kullanım ilkesi merkeze alınarak geliştirilen uygulama, ekranların ergonomik tasarımıyla kasiyer işlemlerini . Bu kullanım kılavuzunda kullanılan görseller ve ekranlar satın alınan ürünün özelliklerine bağlı olarak.

POS TERMİNALİ KULLANIM KILAVUZU. Ingenico markalı Yeni Yazarkasa POS modelleri için kullanım kılavuzu, işyerlerinin cihazı nasıl kullanacakları ile ilgili bilgi içermektedir. N-POS YN2aynı zamanda eski İNTER kasa kullanan bütün mükelleflerin . Vera markalı Yeni Yazarkasa POS modelleri için kullanım kılavuzu, işyerlerinin cihazı nasıl kullanacakları ile ilgili bilgi içermektedir.


Yazar Kasa Hata Kodları Ve Düzeltmeleri. Detaylı PİLSAY KULLANMA KILAVUZU PİLSAY. Yılarda İnter Yazarkasa, Hügin Yazarkasa ve Pidion yazarkasapos ların Satış Ve Teknik Servisini üstlenmiş Olup Bu Süre İçerisinde Doğru Ve Dürüst . POS, Turkcell iletişim altyapısını kullanır.


Tüm popüler terazilerle haberleşme yazarkasa ve.

Cihazla birlikte, kullanma kılavuzu ve ruhsatnameyi de alıcıya vereceklerdir. KC TSM Merkezlerinin GİB Simülatörü Temin ve Kullanım Kılavuzu. Kasa offline iken yapılan satışlar kaybolur mu?


Satış esnasında kasa aşırı yavaşlıyor sebebi nedir? Yeni yıl itibarıyla bildiğiniz üzere yeni nesil yazar kasa kullanımı mecburi hale gelecek. Bilgi transferi için Derece Yazarkasa Aktarım Sunucusu (CYKasaServer.exe).


DEME KAYDEDİCİ CİHAZ ( YAZAR KASA ) KULLANMA MECBURİYETİ BULUNMAYAN. NTER MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK VE TİC.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı