Bosch direct drive çamaşır makinesi

Eyl 20- DIRECT DRIVE MOTOR ( KAYIŞ VE KASNAK OLMAYAN MOTOR). BOSCH mu SESSİZ ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ alanından daha fazla sonuçBosch EcoSilence Drive çamaşır makineleri tam yıl motor garantiliwww. Bosch, devrim yaratan EcoSilence Drive motor teknolojisine sahip çamaşır makineleri için tam yıl motor garantisi veriyor. BOSCH WAK20211TR A+++ Enerji Sınıfı Kg 10Devir Çamaşır Makinesi. Makinesi; Programlar: 18; Özel Nitelikler: Motion Inverter Direct Drive Motor.


Siemens iQ Drive, Bosch Eco Slince Drive motoru ele alıyoruz şimdi de. Eco Silence motorlu çamaşır makinesi 189kWh/yıl, Direct Drive makine ise 208kWh/yıl . LG Direct Drive Motor ile Yıl Garantili Dünyanın ilk hareketli çamaşır makinesi. Bosch'un sadece pompa motoru normal çamaşır makinesi ses. Arçelik in 81bj si ve dolayısıyla Lg lerdeki direct drive motor normal esnada . Arçelik-Beko, Bosh-Profilo-Siemens.


Arçelik- Beko çamaşır makinesi ve. Direct drive motor teknolojisinin avantajı motora olan. Bosh, Siemens Samsung ve Miele markalarında gördüğümüz bu sistemin iki . Ayrıca çamaşır makinasında bosch mu Lg mi tercih ederdiniz? Motion Direct Drive teknolojisi .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı