Düdüklüde nohut

NOHUT: gece suda bekletilmişse:dk. Düdüklüde nohut yemeği, fazla yapılan yemekler arasında yer alır. Haftada bir tüketilmesi sağlık .

Nohut yemeği tarifi etsiz düdüklü tencerede. Nohut düdüklü tencerede ne kadar zamanda pişer öğrenin. Islanmamış nohut düdüklü tencere de ne kadar sürede pişer öğrenin. Düdüklü tencerede, ıslanmamış nohutların kaç dakikada pişeceği bir .

Hem tencerede, hem de düdüklüde etli nohut nasıl pişirilir tarifini yazımızda bulabilirsiniz. Yumuşacık Etli nohut yemeği tarifi için yazımıza göz . Faydaları da saymakla bitmez… Yanına evde yapılmış . ETLİ NOHUT (düdüklü), Baklagiller. Zor tarafı ise, yemeğin suyunu nohuta göre kararında ayarlamaktır.


Bunun yolu da iyi kalite nohut . Nohut Yemeği Tarifi - Malzemeler : su bardağı nohut, adet soğan,. Tencerede nohutun pişirilme süreci, orta ateşte ila . Misafirlerinizi etkileyebileceğiniz lezzetli mi lezzetli düdüklü tencerede köfteli nohut tarifi.

Tüm gece su dolu kabın içerisinde bekleyen nohut,süzülerek yıkanmalıdır. Yıkanmazsa kötü bir koku içerebilir. Bilgi notu: Nohut ıslatıldıktan sonra düdüklü tencerede haşlanırsa, daha güzel olur. Kuru fasulye (geceden ıslatılmışsa): dakika.


Benim bir de KORKMAZ düdüklü tencerem var ama gelin görün ki oldukça uzun sürede pişiriyor nohudu. Pişirme süresini lütfen siz kendi düdüklü tencerenize .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı