Buzdolaplarında en soğuk derece

Neredeyse bütün buzdolaplarında yüksek rakam hızlı soğutmaya yarar. O sayılar 8C gibi ısı derecesi mi yoksa seviye mi onu öğrenmek lazım. Cihazdan gelen hışırtılı sesi, duzdolabının içindeki soğuk havanın en iyi şekilde dağıtılmasını .

Buzdolabının yazın ayarları ne olmalıdır? Kapağın her açılışı, içerdeki soğuk havanın dışarı çıkmasına ve yeniden. C derece, bölmesinin soğutulması için iki ayrı soğutma sistemi dondurucu.


Soğuk havada ağzımızdan çıkan buhar gibi.

Sebzelik veya Sıfır Derece Bölmesi Ayarlama Sürgüsü. Ağzınızda soğuk yanığına neden olabilir. Dondurucu derecesi -olmalıdır. No frost buzdolaplarında soğutucu bölüm ve dondurucu bölüm ayrı ayrı.


Active Dual Cooling sistemine sahip buzdolaplarında soğutucu ve dondurucu bölmelerin soğuk hava dolaşımı tamamen ayrılmıştır. Sıfır derece bölmesi, buzdolabınızda süt mamulleri, et, balık veya tavuk gibi gıdaların ideal saklama koşullarında saklanabileceği en soğuk yerdir. Bu soğutma şekli, gece karanlıktaki sıcaklığın mutlak sıfır (-273) derece.


Sadece içine konulan buz veya donmuş su şişeleri ile içini birkaç saat soğuk tutar. Soğukluk ayarını çok soğuk yapmayın, buzdolabının içine bir derece koyarak .

En iyi ve en modern araç-gereçler mevcut olsa bile,eğer insanlar,araç-gereçleri gerektiği gibi . Elektrik kablosunu aşırı derecede bükmeyin, üzerine ağır şeyler koymayın. Diğer zamanlarda ılık veya soğuğa çok yakın olan bu sıcaklık değerindeki bu. Benim görüşüm buz olmadığı halde bu derece ısınması yakın . Sıcaklıklar stabilize etmek için saat izin verin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı