Euromak makina tekstil san dış tic ltd şti

Yapılması gereken işlemler sırasıyla nelerdir? Sonrasında da kağıt üzerine yine özel makinelerin yardımı ile istenilen harf veya desenler kabartılarak pres yapılır ve gofre baskının tamamlanması sağlanır. Yapılan bir çok pazarlama araştırmasında, holografik etiket taşıyan ürünlere . Dijital baskı ve transfer yöntemi ile parça ve metraj kumaşa yapılan baskı yöntemidir. Sınırsız renk ve model seçeneği olan bu yöntem ile . Havyar , parça baskıda kullanılan ve desene üç boyutlu bir görüntü kazandırabilen özel bir baskı malzemesidir. OKI, Orijinal Sarf Malzemeleri ambalajları için yeni bir hologram etiket sunuyor.


Nasıl bir grafik çalışması hazırlamam gerekmektedir ? TRANSFER : Tekstil ürünü prese yerleştirilir. Hologram ile Lenticular arasındaki fark nedir ? Bu alanda Securikett hologram entegrasyonu yapılmış etiketleri tedarik etmektedir. Sıcak baskı ile hologramlar etiketler ile birleştirilir ve tek bir etiket halini alır.


Bazı firmalar, antetli kağıt basımında özel kesimler, hologram baskılar, gofre veya varak uygulaması isteyebilmektedir. Bu uygulamalar için özel fiyatlandırmalar . Bir ragle (ağzı keskin bir kauçuk) yardımı ile baskı yapılır. Ancak ilk defa nerede, nasıl ve ne şekilde uygulandığı kesin olarak.


Tipo baskı metal harflerle yapılan yüksek baskıya denir. Taslak çalışması : Kitabın ebadı, kullanılacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı