Halıya fotoğraf dokuma fiyatı

Son teknoloji ile fotoğraf, logo yada özel tasarımlarınızın halısını üretiyoruz. Ayrıca milyon renk alternatifli rengarenk halı portrelerini sitemizden inceleyebilirsiniz. Not: Çoklu siparişlerinizde lütfen bizden fiyat alınız.

Goblen Foto-Halı ürünlerinin Ebat ve Fiyatları için tıklayınız. Halıya Resim Dokuma 70x1Ebat. Battaniye dokuma ürünlerinin Ebat ve Fiyatları için tıklayınız.


KAMPANYA FOTOGRAFINIZI HALIYA DOkUYALIM SEVDİKLERİNİZE.

Resimleriniz Seçtiğiniz Desene Uygun Şekilde Yerleştirilerek Dokunur. Resminizi halıya dokutmak Için sitemiz Ziyaret edebilir. Halıda kullanılan iplik polip ipliğidir.


Kişiye Özel Fotoğraflı Baskı Hizmetleri. Fotoğraflarınızı gönderin yeni teknoloji renkli halı tekniği ile 1. Halınızı duvara asabilirsiniz tablo . Digital ortama aktarılan her şey halıya dokunabilir. Bayilik ya da cmya da mfiyatı verirmisiniz. Standart ebatlardaki halıların fiyatları ise lira ile 1lira arasında .

Logo , Amblem ve Özel resimlerinizi . Dini motiflerin cami ve Lafızların. Hatıra olarak yaptırılan halıya resim dokuma aradan 8-yıl geçmesine. Değişik,hediye,sevgiliye,foto,halı,ankara 1dokuma halı.


Duvara asabilirsiniz yada tablo yaptırın. Fotoğraftaki çözünürlüğün iyi olması halıya dokunan resmin de kalitesini artırıyor. Halıların fiyatı liradan başlıyor, 4liraya kadar çıkıyor.


Halı Dokuma 70x1(çerçeveli), 45TL. DOKUMA YAPACAĞIMIZ RESİM KENDİ GÖNDERDİĞİ RESİM OLDUĞU.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı