Lg klima arıza kodları

Güncel Lg Klima arıza kodları ve çözümleri klimamvar. LG KLİMA İÇ ÜNİTE ARIZA KODLARI. LG klima arızaları yetkili servis çağırmadan önce pratik arıza çözümleri, kendinizin tamir edebileceği arızalar ve LG klima arıza kodları.

LG Klima Arıza Kodları Boru Sensörü Sıcaklığı. Düşük LED01G = kat (Kırmızı) LED02G = kez (Yeşil) Hata Durum Koşul. Ch) 03- Haberleşme ( İç Kablolu Kumanda Arası).


Zaman zaman soruluyor,lazım oluyor.

Buraya koyalım ,arayan kolay ulaşsın. Lg Klima İç Ünite Arıza Kod listesi (CH)01– Oda sensörü (CH)02– Giriş boru sensörü (CH)03– Haberleşme (iç –kablolu kumanda arası (CH)04– Drenaj pompası . DE Hatası Sebep Eğer kapak bükülürse, kapı tam olarak kapanmaz. Buda DE hata kodunu gerçekleştirir.


Hemde eğer lastik zarar gördüyse buda hataya neden . Piyasada onlarca klima ve arıza kodları olmasına rağmen sabit bir. CH 21- IPM arızası(komprosörde aşırı akım) CH 22-CT (aşırı akım) CH 23-DC Kapasitörde düşük voltaj. Lg kullanma kılavuzları ile cihazlarınızı daha yakından tanıyın.


Arçelik Klima Servisi Çağırmadan Önce Yapmanız Gerekenler Aşağıdaki kontrolleri yaptıktan sonra.

LG BEKO arıza kodları test programı . Mitsubishi Electric City Multi Klima Arıza Kodları. Bütün klima marka ve modellerinin kullanma kılavuzları ve arıza kodları tedarik edilemediğinden. CHHaberleşme (İç-Kablolu Kumanda Arızası).


Lg Beko Klima Arıza Kodları için doğru yerdesiniz. Klimalarımız zaman zaman hatalar verebilir ama önemli olan hatanın ne anlama geldiğini .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı