Vestel bulaşık makinesi tuz ışığı sürekli yanıyor

Sert sular bulaşıkların çizilmesine neden olmasının yanı sıra bulaşıklarda tortu ve kalıcı lekeler bırakabiliyor. Arçelik bulaşık makinesi kullanicisiyim içinde tuz olmasına rağmen devamlı kırmızı ışık yanıyor. Bulaşık makinesi tuz haznesi içerisine koyulan .

Taşındıktan sonra bulaşık makinemizin tuz ışığı sürekli yanıyor. Tuz var yıkama yapıyor herhangi bir leke veya bir tortu da olmuyor ama ışık . Dün tuz koydum ışık yanıyor umursama bişey olmaz. Tablet Deterjan Tuşu Tuz, parlatıcı ve ekstra özellik içeren kombine deterjan.

FFSu girişi yetersiz Sürekli su alma hatası Su giriş musluğunun tamamen açık. Tuz uyarı ışığı sürekli yanan makinenin tamiri hakkında servis çağırdım. Bu amaçla bulaşık makinesi tuzu kullanılır. Makinanızda tuz göstergesi yokmu, bittiği zaman ışığının yanması lazım. Arkadaşlar indesit bulaşık makinası kapı sivici ve parlatıcı haznesi gerekli.


Tuz kabı alt rafın altında bulunur ve aşağıdaki şekilde doldurulmalıdır:. Kontrol panelinde tuz uyarı ışığı yoksa, bulaşık makinesinin çalıştırıldığı . Eksikliği Uyarı lambası sürekli yanmaya devam edecektir. Böyle bir durumda, program lambaları yanıp sönmeye başlar.

Vestel bulaşık makineleriniz tuz ve parlatıcınız bittiğinde size bilgi verir. Başla ve bitti ışığı birlikte yanıp sönerken makine duruyor. HOTPOİNT BULAŞIK MAKİNESİ ARIZA HATA KODLARI. Bir yıl önce arçelik marka bulaşık makinesi aldım. Yenilikçilerin öncüsü Vestel, bugün teknoloji ve tasarım geliştirme yetkinliğiyle dünyanın en büyük.


Müdürü Mutlu Sezen, “Işık ve elektriğin birleşimi olan fotovol-.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı