Ameliyat sonrası silikon bant

Silikon tabakalar yanık izi, ameliyat izi veya travma izi tedavisi için uygun iyileşme. Silikon jel bantlar, yanık tedavisi veya cerrahi operasyonlar sonrasında vücutta kalan. Bant, yara izlerinin hem koyu rengini açıyor hem de kabarıklığını gideriyor. Diğer taraftan yaralanma sonrası rastgele yönde oluşan yaralar daha. Silikon Jel Tabaka: 1-mm kalınlığındaki silikon tabakalar yara üzerine uygulanabilir.


AYRICA YANIK SONRASI SKARLARI AZALTMAK İÇİNDE KULLANILIR. AMELİYAT , TRAVMA YADA YANIKLARDAN SONRA KAPANMIŞ OLAN. KULLANACAĞINIZ BANT İÇİN UYGUN BOYUTU BELİRLEDİKTEN SONRA,JEL . Bu süreden sonra ise hipoalerjenik veya benzer bir bant ile baskı yapacak ve . SİLİKON-SHEET-SİLİKON-SHEETING-SİLİKON-YARA-ÖRTÜSÜ EPİDERM SİLİKON TABAKA AŞAĞIDAKİ. Popüler tag ler: epiderm silikon jel , silikon jel bant , silikon sheed. SİLGEL(Yara İzi Giderici Bant) SHEET Yara izlerine elveda!


Silgel Silgel STC-SE ameliyat, yanık ve diğer yaralanmalardan dolayı oluşan yara izle. Silikon bir yapıya sahip olan bu bantlar, ameliyat dikişlerinin .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı