Buzdolabı motoru neden bozulur

Mutfağımızın temel eşyalarından olan buzdolabının birçok nedenlerden dolayı motor arıza vermesi söz konusudur. Derin Dondurucu Turuncu Işık Neden Yanar. Buzdolabı motoru neden çalışmaz öğrenin.

Arçelik marka buzdolabımız servisin söylediğine göre elektrik kesintisinden sonra 6-saat motorunu çalıştırmamış ve buzdolabındaki ürünler bozulmuş ve . Tüketici mahkemesine davayı nasıl açacağım ve neler gereklidir ve . Yapan İç Fan Motoru Yada Butonlarının Bozulmuş Olabileceğidir,SİGORTA ATTI, BUZDOLABI BOZULDU. Beyaz Eşya Arıza ÇözümleriÖnbellekBenzerArçelik buzdolabı servisi çağırmadan önce giderebileceğiniz basit arızalar ve çözümleri, temizlikteki püf noktalar ve cihazınızı uzun süreli kullanmanızın yolları.

Bunu neden soruyorum, buzdolabımızı iki sene önce oto. Arkadaşlar benim evdeki buzdolabının motoru general çok. Bu arada meslek nedir ve ne iş yapıyorsunuz.


Kompresörün membranları bozulmuş dolayısıyla motor kapalı olduğu için motoru . Soğutma sisteminin temeli olan buzdolabı kompresörünün içinde bulunan indüksiyon motorların. Bunun sonucu olarak, camın berraklığı ve görünümü bozulur. Aşırı ısınma ve titreşimli çalışma sızdırmazlık arızasına neden olabilir. Yağ basıncı motorun çalışması için yeterli değil.


Dengesiz faz yüklemesi olduğunda voltaj balansı bozulur.

Herhangi bir arıza yaptığında ise adeta tüm dengeler bozulur. Gerçekte ise buzdolabının neden patladığı konusunda, bu konuyu. Teknik servisten önce yapmanız gerekenleri öğrenin.


Motor yanında bulunan fan motoru genellikle ortamdaki tozu kendine doğru çektiği için bozulur. Hermetik kompresörlerde tek fazlı, iki kutuplu asenkron indüksiyon motorları bulunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı