Kolay lahana turşusu tarifi

Kış ayına hazırlık olan beyaz lahana turşusunu nasıl yaparım diye artık düşünmeyin. Ev de lahana turşusu nasıl yapılır? O halde bakın Saniye Anne evde nasıl lahana turşusu yapılır tarifini veriyor.

Oldukça pratik bir hazırlama metodu olan lahana turşusu bir hafta . Bilenlere hatırlatmak,bilmeyenlerin de bu lezzetten mahrum kalmaması için,tarifi istifadenize sunuyorum. Turşu dayanıklılığını arttırması için. Mutlaka cam kavanoz kullanılmalıdır.

Ne zaman lahana alsan bir kısmından az da olsa turşu yaparım. Haşlanmış lahana turşusu ertesi gün yemeye hazırdır. Lahanalar orta kalınlıkta doğranır ve . Bu arada içine bir fincan kadar nar ekşisi koyarsanız, çok hoş bir tat elde edersiniz. Derya Baykal ve Sibel Yüksel lahana turşusu yapıyor. LAHANA TURŞUSU (sirkeden), Turşular Konserveler.


Bir tencerede lahana ve havuçları dakika kadar haşlayın. Eline Sağlık Denemenin En Kolay Yolu : . Turşular arasında rengiyle ve tadıyla çok sevilen bir tarif geliyor şimdi.

Onların yüzünü güldürmek işte bu denli kolay. Hemen hazırlayıp yiyebilirsiniz bu turşu tariflerini. Ev yapımı halana turşusunu çok seveceksiniz. Malzemeler ▻adet lahana ▻litre sirke ▻baş sarımsak ▻Su ▻Tuz. Sirke kullanmadan havuç ve lahana karışımı ile çok lezzetli beyaz lahana . Yasemin Aksoy tarafından yazılan gönderiler.


Sponsorlar Merhaba dostlar hayırlı sağlıklı günler dilerim. Bu gün sizlere hem lezzetli hemde çok kolay bir tarif olan mor lahana turşusunu . Bu turşu tabi ki lahana turşusu,kime sorarsanız sorun lahana .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı