Konveyörlü pizza fırını

Konveyörlü fırınlar az enerji sarfiyatı ile yüksek kapasite sağlar. Gazlı ve Elektrikli modelleri ile her türlü işletmeye hizmet verebilir. Tekerlekler ile istenilen yere taşınabilme . Tip : Gazlı DETAYLAR ÜRÜN KARŞILAŞTIR.


Mork Serisi Mini Boy Pizza Fırınları. Sadece pizza değil, tüm patisseri ürünleri ve daha pek çok yemek için uygun çok fonksiyonlu bir fırındır,. Cool-around teknolojisi sayesinde fırının dış yüzeyi . EL BANTLI PİZZA PİŞİRME MAKİNASI. Fırın (Pizza, Pide, Lahmacun) Satılık, Konya, Seyyar tasfirin. Fırınbeşyıldız Portatif seyyar fırın, Pide lahmacun simit pizza . SGS, yüksek teknolojili, modern üretim alt yapısını, uzun yıllarını bu alanda geçirmiş idari . KONVEYÖRLÜ PİZZA FIRINI AKPFM75.


Micro işlemci kontrollü, programlanabilir pişirme sistemi ve program hafızalama özelliği ile pişirilen ürünler aynı . RESİMDEKİ GİBİ KATLI KULLANIMA UYGUN. Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Alt ve üst sıcaklık kontrolü vardır. Ayarlanabilir sıcaklık kontrolü. TELEFON NUMARASI GİZLENMİŞTİR mesut.


Kategori: Pizza Fırınları ve Taş Tabanlı Fırınlar. Sınırlı hacimlerde yüksek sirkülasyonu olan işletmeler için konveyörlü pizza-lahmacun fırınları ve teşhir ünitelerinin özel bahar fiyatları ile ve stoklar ile sınırlı .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı