Selçuk yaşar kimdir

Türkiye'nin önemli kuruluşlarından olan Yaşar Holdingin kurucusu ve onursal. Babası boya ticareti yapan Selçuk Yaşar ve ailesi 19yılında İzmir'e taşındı. Yaşar Holding'in kurucusu Selçuk Yaşar, şirketlerin yönetimini oğlu Selim yerine kızlarına bıraktı. Selçuk Yaşar'ın oğlundan vazgeçmesinin . Selçuk Yaşar haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler.


Selçuk Yaşar kimdir, hayatı ve biyografisi. Selçuk YAŞAR Ocak 19tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış, 19yılında . Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın oğlu Selim Yaşar,. Kimin başkan olacağına Selçuk Bey karar . Selçuk Yaşar Biyografisi, Selçuk Yaşar Fotoğrafları, Selçuk Yaşar Videoları, Selçuk Yaşar hakkında herşey.


Yaşar Holding'in kurucusu yaşındaki Selçuk Yaşar'ın büyük kızı Feyhan Yaşar, ani bir kararla yıldır yürüttüğü Yönetim Kurulu . BAŞKANLIKTAN AYRILAN FEYHAN YAŞAR'IN KOLTUĞUNA KİM OTURDU. Yurtdışından gelen taleplerin artış gösterdiği bir dönemde görüşlerini aldığımız ROKETSAN Genel Müdürü Selçuk Yaşar, ülkemizin gurur duyacağı çalışmaları .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı