Ütünün ışığı yanıyor ısıtmıyor

Isınmıyor ve lambası yanmıyor: Kablo, fiş veya elektrik girişinde sorun var demektir. Eğer elektrik geldiği halde çalışmıyorsa fırın ısıtıcı kumanda düğmesi ile sıcaklık ayarı. BUHAR KAZANLI ÜTÜLER NE TAVSİYE EDERSİNİZ?

TRT Okul tarafından paylaşılan Böyle Tamir Edilir - Ütü - TRT Okul videosunu Dailymotion üzerinde izle. Kırmızı otomatik kapanma ışığı yanıp. Utü prize takılı olduğu halde taban ısınmıyor. Security ışığı yanıyor ütü ısınmıyor bu nasıl bir .

Cihaz ısınmıyor ve kontrol panelindeki kırmızı ışık (Otomatik kapatma) yanıp . Elektrik kablolarının, ütünün sıcak alt yüzeyi ile temasını kesinlikle. Yanıp sönüyorsa: hazne takılmadı veya doğru konumda değil. Yani sorun termosifonda derken ürünün bulunduğu konutun elektriklerinde de bir sorun olabilir.


Termosifon ısıtmıyor ise ilk önce aklınıza gelecek evinizin . Bu değerler, ürünün kullanım ve ortam şartlarına göre değişebilir. Cihaz prize takılı olduğu halde taban (2) ısınmıyor. Işık yanıp sönmeye başladığında ütü açma kapama düğmesine basarak kapatılır . Philips ürününüz için kullanıcı kılavuzlarını, Sık Sorulan Soruları, ipuçlarını ve .

Isıtma gösterge ışığı sabit bir şekilde yanmaya . Termostat gösterge ışığı (10) yanacaktır. Su haznesine su doldurmadan önce ütünün. Size en uygun ütüyü seçmek için tıklayın.


Aksi takdirde ütünüzün ömrü daha kısa olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı