Dekoratif paslanmaz izmir

Dekoratif Paslanmaz Metal ic Ve Dis Ticaret Ltd Sti. Sanayi Sitesi, İzmir, Konak, İzmir, Türkiye. DEKORATİF PASLANMAZ METAL İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ.

Varolan desen ve ölçülerdeki ürünlerimize ek olarak sınırlarını ve standartlarını sizin belirleyeceğiniz, projelerinize özel desen ve renklerde dekoratif paslanmaz . Bu firma 3kere ziyaret edildi. Etiketler cam kapı, ekstra clear, izmir point, lamine, vakko.

Firmamız yıllık geçmişe ve deneyimine güvenerek mimari ve dekorasyon alanında, her türlü krom korkuluk ve benzeri dekoratif ürünler ile işyeri ve benzeri . Neden paslanmaz çelik radyatörleri tercih etmeliyiz? Müşteri memnuniyetini esas alan firmamız, paslanmaz sac, desenli ve renkli paslanmaz ticaretinde yılların tecrübesi ile istikrarlı olarak yoluna devam etmektedir. Assan İnoks Paslanmaz Demir, Mobilya, Dekorasyon iş ilanları. DecoSteel ürünleri paslanmaz çelikten dekoratif özelliğe sahip üretilmiştir. Mekanları dekoratif açıdan göze hoş görünümlü ve nezih bir ortama . Dekorasyon uygulamalarında kullanılan zemin ve duvar kaplamaları ne kadar güzel.


NOKS METAL Paslanmaz Çelik San. Yüksek kalitedeki Paslanmaz Çelik Malzemelerden Üretilir .

Hammadde olarak çoğunlukla DKP, Paslanmaz Çelik, Alüminyum, Sarı kullanilabilmektedir. Ancak diğer malzemelerden de üretme imkanımız vardır. SARITAŞ, paslanmaz çelik servis merkezidir.


Dekorasyonda,makine imalatında, beyaz eşyada, kimya sanayinde ve evye . Paslanmaz çelik ailesinin temel özelliği hepsinin en az 1krom içermesidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı