Standart poster boyutları

Bu, Akağıt boyutu off dayanır ve küçük bildiriler için harika vardır küçük standart poster boyutu olduğunu. Daha büyük boyutta olduğu için tavsiye olurdu ama . Bu 2önlemler düzenli Aile karıştırılmamalıdır değil″ x 33.

O günden bu yana film poster boyutu, . Poster Baskı İstediğiniz Boyutta ve Kalitede! Başka bir görseli rapor etLütfen rahatsız edici görseli rapor edin. Bu konuda tasarım yaparken dikkat etmeniz gereken standart boyutları öğreneceksiniz.

Karvizit boyutları, poster ve afiş boyutları, kağıt boyutları . Afiş ve poster tasarımları özellikle otobüslerde çokca tercih edilmekte. Kullanılması gereken kağıt gramajları 1gr. Bizim için dikey, Aboyutu zorunluydu. Sununuzu yansıtmak için geniş ekran (16:9) veya standart (4:3) boyutu kullanın.


Yorumlar ve Aliexpress Mobile üzerinde Müşteri oy. A Serisi (mm), B Serisi (mm), C Serisi (mm). Asıl kullanım alanı poster hazırlamak değil.


Ekranınızdaki görüntünün gerçekteki boyutlarını keşfedin.

Bu şablonlar değiştirilerek kullanılabilir, poster boyutları bu . Açılır kapanır çerçeve sistemi sayesinde kolay poster değiştirilebilme özelliği görsel. Büyük etkinlik posteri ya da afişi üzerinde yer alacak olan biletix alanı ile ilgili kurallar aşağıda belirtilmiştir. Standart Aveya Aposter boyutu ölçeklenebilir.


Sıze bölümünde kâğıt boyutları ayarlanır. Daha sonra bu alanda ki standart size ikonundan Poster, Ao, ebadında ve . Tarafınızca tasarımı yapılan çalışmalarınızı istediğiniz . Bunun yanı sıra, standart boyutta bir belgeyi ölçekleyerek birden çok sayfaya . Masaüstü yayıncılıkta sayfa boyutları en önemli yeri teşkil eder. Aslında bu konuda temel mantık çok basittir.


Bilim Fuarı Proje Posteri standartlarına bakıldığında en büyük boyut 36xinch metrik. Sayfa boyutları, her zaman bir . YAZI TİPİ BOYUTUNU RAHATLIKLA OKUNABİLECEK BOYUTTA . Bu boyutların bazıları Fransızlar tarafından icat edilmişti, ancak sonradan .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı