Basketbol potası yapımı

Basket Potası Yapımı - Duration: 1:30. Yoğurt kabından basket potası yapımı Malzemeler: Boş yoğurt kabı Makas Boyalar İp Karton ve yapıştırıcı.

Meleğim yine en hareketli günlerinden birinde. Spor ve Outdoor kategorimizde Pota, Çember bulabilirsiniz. Okul öncesi basketbol potası yapımı sanat etkinlikleri kavramları çalışmaları ile basketbol potası yapımı örnekleri sayfalarını indirme resmi, basketbol potası . Kelebeğiniz ne kadar hızlı tırmanabilir?

Firmamızın Profesyonel kadrosu daima müşterilerimizin yanındadır. Taşıyıcı Gövde, Panyanın türü, basketbol potası çemberinin modeli, yükseklik ayarlı seçeneği, koruyucu ön döşeme, panya altı koruma pedingi gibi seçenekleri . Takımlar topu karşı takımın basketine (çemberine) atmaya ve kendi basketine atılmasını engellemeye çalışırlar. Merhabalar, evinizin bahçesinde çocuklarınızla oynayacak bir basketbol potası olsun ister miydiniz?


Detaylar için resime tıklayınız. Firma, kurum ve kuruluşların adres, telefon ve iletişim bilgileri. Dikdörtgen biçimindeki basketbol alanının tabanı sert tahtadan yapılır.


Alanın boyutları değişiklik göstermekle. Pota yapımında, oyun kurallarında geçen uzunluk, ölçü ve çaplar göz.

Firma Kaydı Kapalı veya Ürün Rehberi Hizmeti Almıyor. Sportes Spor tenis kortu yapımı, basketbol sahası yapımı ve malzemeleri , voleybol ve futbol. Bizimle iletişime geçin yardımcı olalım.


Konu, Konuyu Başlatan, Forum, Cevaplar, Son Mesaj. Lale (yapım aşamalı), Sevim ERGENE, KAĞIT İŞLERİ-KATLAMA, 0 . Kapalı basketbol sahası yapımı teknik şartnamesi için lütfen bize ulaşınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı