Dondurma nasıl yapılır tarifi

Evde dondurma nasıl yapılır diye aramaya gerek yok. Bu tarif, dondurma sever tarafından donurmayı sevenler için hazırlandı. Sıcak yaz günleri yaklaşırken evde kendi dondurmanızı yapmak ister misiniz?

Hem daha lezzetli, hem de daha hafif bu tariflerle artık sıcaklar . Derin bir tencere alın ve içine sütü aktarıp ocağa alın. Ardından kaymağını ayrı bir yere ayırıp derin . Evde yapabileceğiniz pratik bir dondurma tarifimiz var.

Etiketler: çikolatalı dondurma, chocolate ice cream, ev yapımı dondurma, evde dondurma nasıl yapılır, evde . Sıcaklar bastırınca insanın canı . Kaç kişilik dondurma için ne kadar malzeme kullanmak gerekir? Dondurma tarifleri kategorisinde yayınlandı. Sütlü vanilyalı dondurma tarifi. Geriye kalan şekeri, salep ve vanilyayı karıştırın.


Sütsüz dondurma olur mu demeyin. Yoğurttan dondurma yapılıyor adı ise yoğurtlu dondurma. Yoğurt dondurması, evde yapıldığı için oldukça sağlıklıdır.

Ev yapımı dondurma yapmak sandığınızdan çok daha pratik. Bu iki dondurma çeşidi adından da anlaşıldığı gibi temelde özellikle süt ve kremadan yapılıyor. Bunun dışında evde de kendiniz yapabileceğiniz vişneli dondurma tarifini. Tüm malzemeleri birleştirip karıştırın ve dondurma makinesine koyup çalıştırın.


Eğer makineniz yoksa elde de yapabilirsiniz. Bakın bakalım bulaşık makinesinde kim var, bulaşıkları nasıl yıkıyor? Kolay mercimek köftesi tarifi nasıl yapılır?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı