Dünyanın en ünlü pastacısı

Ağu 20- Fransız mutfağını Amerika'ya tanıtan, televizyonda milyonların izlediği ünlü aşçı Julia Chil kariyerine bir mobilya mağazasında reklam müdürü . Restaurant dergisinin her sene düzenlediği prestiji yüksek, dünyanın en iyileri. Fransız pasta şefi; ünlü film yıldızları, ses sanatçıları, mankenler ile olan . Ancak, Kim Kardashian'ın düğünü denilince akla gelen ilk şey, ünlü isimle Kris Humphries'in . Pastacılar Kralı Şato Cake boss ve ekibi gerçek olduğuna inanamadığımız devasa . TÜRKİYE'NİN EN İYİ PASTACISI Magazin Foto Galeri Haberi için tıklayın! Süper magazin fotoğrafları Hürriyet'te!


Eyl 20- Saraydaki Dünyaca Ünlü Fransız Pasta Şefi… by gurhan. Fransızların gastronomi literatürüne etkileri tartışılmaz. Asya kıtasında da pek çok ünlü otelin pastane şefliğini yapmış ama hayatının tecrübesini Londra'nın ünlü lüks mağazası Harrods'ın pastane . En çok beyaz çikolata ve çilekli pastası satıyor.


Duran, İpek Tuzcuoğlu ve Sinem Güven gibi ünlü müdavimleri var. Pastacılar Kralı Buddy Valastro, geleceğin pastacısını seçmek için kişi arasında yarışma düzenliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı