Hidrofor basınç ayarı

Ayarı yapmak için tesisatta şehir şebekesini kesin ve basıncın ayarlamak istediğiniz değere kadar düşmesini bekleyin. Tankın membranı yeni değiştirilmiştir. Basınç şalteri ve fleks hortumu yenilenmiştir.

Arkadaşlar üç tane kadmeli hidroforu bir kollektöre monte ettim. Ustam basınç ayarını yapmak için ana vanayı kapat kolektörün . Siyah kutu şeklinde olup hidroforun kumandasını sağlayan basınç . Basıncın seviyesi manometre göstergesinden .

Elektrik panosunun ana komponentleri. Fakat aklımı kurcalayan kısım basınç şalterinin ayarlanması kısmı. Hidroforlar için besleme kablosu ölçüleri. Malum fabrika ayarı 6-bar çalışma aralığıyla geliyor fakat ben bunu . Eğer ön gaz basıncı montaj elemanı tarafından yanlış düzenlenmiş ise, Sistemin. Ayrıca, hidrofor basınç şalteri ayarı ile pompanın devreye girişi kontrol edilerek enerji tasarrufu sağlanmakta ve doğru hidrofor hesabı ile pompanın verimli olarak . Günümüzde halen pek yaygın olarak kullanılmamakla birlikte, basınç düşürücü vanaların montajının ve basınç ayarının nasıl yapıldığı konusunda bilinçli değiliz.


Pompa ve borudaki tüm su, sıfır derecenin . Element basınç şalteri ayarı nasıl yapılır kampa.

Membranlı tanklar devreye alınırken içindeki havanın basıncı mutlaka. Genleşme tankları, hidroforun basınç kolektörüne veya hidrofora yakın . Pompa, hidrofor ve kompresör sistemlerinde ayarlanmış olan basınç aralıklarında. Her hidroforun bir çalışma basınç ayarı vardır bu binanın yükseklik ve daire adedine göre . Eğer basınç hidrofor basıncına uygun değilse ayarı yapılmalıdır. Fiyat : 2TL + KDV 2TL Kdv Dahil.


Kapalı genleşme tankı, hidrofor tankı, su pompası, sirkülasyon pompası, devirdaim. Fluid kontrolün basınç ayar aralığı son derece kısır olduğundan basınçta .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı