Arçelik 18330

Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Online alışveriş sitelerinin fiyatlarını Cimri. Klima fiyatı Beyaz Eşya kategorisinde.

Marka, : Stok Kodu, : b_AEJPT467. Split Klimalar fırsatlarını kaçırmayın! Otomatik Hava Yönlendirme(Yukarı-Aşağı), Var. Fiyatını görmek için girişi yapınız.

Kategori, : ULTRA IONIZER + INVERTER. Beyaz Eşya, TV, Cep Telefonu, Ankastre Ürünler, Fiyatları ve İndirimleri. Klimayı koycağım alan yaklaşık mona göre tavsiyede . Arçelik klima hakkında bilgisi olan tavsiye edermsiniz model de iletirseniz sevinirim.


Soğutma Kapasitesi Nominal : 17. Arçelik Ultra Lonizer + Inverter Serisi ürününü inceleyebilir, yetkili bayii güvencesiyle güvenle internetten alışveriş yapabilirsiniz. En kaliteli ürün ve uygun fiyat avantajı.


Bu iki klima arasında kaldım neden hangisini tercih etmeliyim yardım lütfen.

Sitemiz dakika ara ile güncellenmektedir. Isıtma Kapasitesi (Nominal) : 19. Yumuşak Hava Anlık Enerji Tüketim Göstergesi Yeni Ionizer+ HavaTemizleme.


Klima,Arçelik Klima,Invanter Klima. Bu ürünü indirimli alabileceğiniz 8 . Filtreler, 3M Filtre, Kolay Çıkarılabilir Filtre, Yeni Ionizer+.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı