Arçelik buzdolabı 5275 nhey

NHEY fiyatı ve teknik özelliklerine sayfamızdan ulaşarak online satın alma. FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolapları özel sebzelik tasarımı ve hava . Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar.

Arçelik Buzdolabı fiyatı Beyaz Eşya kategorisinde. TL kapıda ödeme imkanıyla ücretsiz kargo avantajıyla. Sessiz, Yiyecekleri Uzun Süre Taze Tutan, Koku Oluşumunu Engelleyen,A Enerji Sınıfından Daha Düşük Enerji.


Dondurucu Yeri, Dondurucu Üstte.

Kontrol Sistemi, Mekanik Sensörlü. Bu Ürüne (12+18+24) Senetli Kredi Kartsiz Bu Ürüne Sahip Olmak İçin . Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt), 372. Bu ürünü ilk yorumlayan siz olun. Cool Plus teknolojisi ile yiyeceklerinizin tazeliğini koruyan nofrost buzdolabı.


Kategori, : No Frost Buzdolabı. Aradığınız kullanım kılavuzunu bulamıyor . A+ Enerji seviyesi ile tasarruf sağlayan nofrost buzdolabı.

O zaman Ozozo senin için en doğru seçenek. Aynı gün ana depodan servisin eve . NH Şikayet Olası Neden Çözüm Gürültü Bu ses buzdolabınızdaki selenoid valfden Buzdolabından analog gelmektedir. ARÇELİK buzdolabının, kullanma kılavuzunda gösterildiği . Günlük Buz Yapma Kapasitesi (kg), 1.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı