Cam set üstü ocak patlaması

Gorenje marka ocak camı böyle patladı. Benzeresas olarak cam seramik ocak olarak anılır. SET ÜSTÜ OCAK BOMBA GİBİ PATLADI!

Fakat set üstü ocak resmen patladı her yer cam… Mayıs. Yerli olması sebebiyle Silverline markasından ocak seti alma gafletinde bulundum. Garantisi ise bir süre önce dolmuş. En az bir kere duymuşuzdur bu cam .

Cam ocak mı inox ocak mı daha iyi? Birisinde çorba ısıtırken patladı. Genel olarak ankastre ocak, davlumbaz ve ankastre fırın gibi ürünlerde.


Bu ürünlerden set yapıldığında birbirleri ile olan uyum sonucunda sanki bir iç . Media mark tan ankastra ocak aldm ve kurulumve garanti başlama tarihi 02. Bir yıl önce alıp daha garantisi bitmemiş setüstü ocağın camı yemek pişirken patladı. Ankastre setüstü cam ocak patlaması.


GÜVENLİK BİLDİRİMİ: Gazlı fırınlar ve ocaklar için POTANSİYEL PATLAMA RİSKİ. Simfer set üstü ocak kullanımda iken üzerindeki cam şiddetli bir ses ile .

Fiyatları Gör2TLfiyat varArçelik STO 8DGE Set Üstü OcakSet Üstü, . Kapalı konserve kutularını ve cam kavanoziarı ısıtmayın. Patlama ve zehirlenme tehlikesi! BOSCH şirketinin sitesinde Gazlı fırınlar ve ocaklar için potansiyel. Bosch adlı firma hakkında Bosch ankastre setüstü ocak camı patlaması başlıklı şikayeti okuyun ve kendiniz karar verin. Eski model bazı gazlı fırınlar ve ocaklar için nadir de olsa patlama.


Ocak fiyatı Beyaz Eşya kategorisinde. Bu eksikliklerden biri de mutfağın şeklinden dolayı mutfak tezgahında yer olmadığı için fırınlı ocak yerine set üstü ocak olarak göze çarpıyor. Yemek pişirirken set üstü ocağımın cami büyük bir gürültüyle patladı. Ortalık cam parçalarıyla doldu. Anında servisi aradım, ay önce aldığım . Ocak düzeninde kontrol ışığı, örneğin sağ arka ocak gibi.


Cam seramik ocağınız elektronik dokunmatik sensörlü tuşlarla. Seramik cam ocak yüzeyinde herhangi bir çatlak görülür görülmez,. Kavanoz içerisinde oluşabilecek basınç, kavanozun patlamasına neden olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı