Arçelik orbital buzdolabı arızaları

Teknik olarak bilgili arkadaşlardan yardım. Buzdolabım Altı, Alt Bölmesini Soğutmuyor, Dondurucu Bölümü. Tek kapılı dolap kullanıyorsak ve soğutmama arızası varsa fişi çekeriz, cihazın buzlarını eritiriz ve.

Yine fişi takıp düğmeye tekrar bastığımızda yine soğutma yapmıyorsa buzdolabı arızalı demektir. Yüksek sıcaklık arızası durumunda ve. Bu Arıza Daha Çok Nofrost Buzdolaplarında Sıklıkla Karşılaştığımız Bir Arıza Türüdür.


Her elektronik cihazda olduğu gibi buzdolabında da zaman geçtikçe sorunlar çıkabilmektedir.

Haber Tatil : Şikayet Mesajınızı Habertatil. Arçelik konusunada yazabilirsiniz. HDD Kontrol Kartı Arıza Tespiti Nasıl Yapılır (HDD Arızaları ) by Nejdat. SEYRANBAĞLARI ARÇELİK SERVİSİ,ARÇELİK SERVİS.


N LOVE SERİSİ,ARÇELİK ORBİTAL SERİSİ,ARÇELİK ŞOFBEN,ARÇELİK. NO FROST BUZDOLABI,ARÇELİK ARIZA KAYDI,ARÇELİK ARIZA . Aldığım orbital buzdolabında teknik bir hatadan dolayı buzdolabı. Siz kullanmaya götürüp arızalı çıksaydı asıl ozaman patlardı size bence.


Türkiyenin Heryerine Servis Veriyoruz!

ARÇELİK-BEKO BEYAZ EŞYA SERVİSİ TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ TEKNİK. SERVİS İRTİBAT TELEFONLARI ARIZA KAYIT TELEFONLARI ACİL SERVİS HATTI. BEKO ORBİTAL SERVİSİ,KEÇİÖREN ARÇELİK BEKO MİNİ BUZDOLABI . Ancak buzdolapları gün içerisinde sürekli çalıştığı için zamanla arıza yapabilmektedirler. Kartal bosch beyaz eşya servisinde bosch çamaşır makinesi, bosch bulaşık makinesi, bosch buzdolabı, bosch kombi ve bosch klima gibi .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı