Vestel nf 370 a no frost buzdolabi

Boyutlar (YükseklikxGenişlikxDerinlik). Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Aslında buzdolabı NO FROST ancak bu ürünlerde ara bölme yok, ara bölme olmayan NF cihazlara ise FROST FREE deniyor. Dayanıklı iyi bir Buzdolabı Arıyorsanız Beyaz Eşya da tercih edilen Modern ve Şık. Frost Free Teknolojisi:-,Taze Hava Teknolojisi:-,Basamaklı Sebzelik Yüzey Tasarımı:-,Nem Kontol Sistemi:-,Sıfır Taşma Sistemi:-,Vita Depo:-,Hareketli Buzmatik:- . Bu sayede, büyük ve ağır yiyeceklerinizi gönül rahatlığıyla buzdolabınızda . Altus Al-3Ey A+ 4Lt Nofrost Çift Kapılı Buzdolabı.


LG GR-M762HQHM A++ 6Lt Nofrost Buzdolabı. Toplam Brüt Hacim (lt): 5lt. Dondurulmuş Gıda Bölmesi litre. Bosch Kdn46Nw20N A+ 4Lt Nofrost. Vestel CF 2A++ SANDIK TİPİ DERIN DONDURUCU.


Franke FCT 4NF XS A+ INOX BUZDOLABI - A+ enerji sınıfı üyesi Franke FCT 4NF. VESTEL NFK5EX Inox No-Frost Kombi Buzdolabı. Altus AL 3EY A+ Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı.


Batman, Güneydoğu Anadolu, 3₺. VESTEL DEĞİŞİM KAMPANYASI KAPSAMINDA İNDİRİM SAĞLANAN ÜRÜN. VESTEL EKO SB1A+ Büro Tipi Buzdolabı İndirim.


Stainless Steel Add-Ons on Fridge Balconies. EKO NF33LT (172x60x76) 1.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı