Megane 3 hb

Renault - Megane III - Megane III. Sıfır ,donanımlı bir dizel hb bir otomobil almayı düşünüyorum. Hasan Mildan beyin isteği üzerine bugün bir kaç araç testi yaptım.

Kurumun Diğer İlanları Künye ve Kayıt Bilgileri . Ama yok illa hb olsun derseniz neredeyse negatif yorum . Fabrika çıkışı nasılsa aynen öyledir. Yeni Megane Hatchback ile kilometreler birbirini kovalıyor.

RENAULT Megane (III) HB (Hatchback) 1. Karşılaştırmalı tabloyu görmek için tıklayın. Model : Megane III HB DYNAMIQUE 1. KExperin yazdığı km bilgisidir. Km farklılıklarından firmamız sorumlu değildir . Sisteme mütevazi bir yükseltme yapmak . Aracın kaza veya darbe kaydı yoktur. СопдсГа де Ampurias,al parlzmerrto де Взгсе ! Numarası Veya Ruhsatta Yazan Ağırlıkları Bilmeden Bu Konuda .

Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Yorum yok karşı “makyajli-megane-3-hb”. Mekanik alt kontrolleri Şanzuman kontrol: Yağ kaçakları var , Davlumbazların . Leylek ve stock haliyle karşınızda İnşallah en yakın zamanda yaylı.


Otomobillerimizi çoğunlukla dışarıda açıkta park ederiz. Bu yüzden yaz sıcaklarında otomobil boyasında ve iç döşemelerde sararmalar cam ve kapı lastiklerinde .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı