Uğur makina ankara

UĞUR MAKİNA TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LTD. Su pompaları ve iklimlendirme sistemlerinde imalat aşamasından sonra da servis ve periyodik bakım hizmeti vermekteyiz.

Müşteri memnuniyetini ön planda . Gayret Makina Konkasör Taş Kırma. Ugur Makina adlı kişilerin profillerini gör. Ahmet Bagci tarafından paylaşılan UGUR MAKİNA Kırma Eleme, Makinalari ve Tesisleri videosunu.

Uğur Makina Sanayi ve Ticaret Ltd. Adres: Türkistan Caddesi, No: Sincan Organize Sanayi Bölges Sincan, Ankara, Türkiye. Daire: Ostim Organize Sanayi Sitesi, Yenimahalle, Ankara. No: Ostim, Yenimahalle, Ankara. No:13 Ostim, Yenimahalle, Ankara.


Yayınlanan ilanlara, telefonla veya online iş başvurusu yapabilirsiniz. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Organize Sanayi Bölgesindeki gezisine Uğur. Yılımızı KutluyoruzOptik Sektörünün en önemli tedarikçilerinden Uğur Optik Makina yenilenen ve güçlenen yapısı ile 20.


Ankara Siteler Baymak Yetkili Servisi Oğuzcan Yapı Market Ltd.

ANKARA, AKMERMER DEMİR ÇELİK SAN. Ticari ve ev tipi soğutucuların üretimi ve pazarlamasında hizmet vermektedir. Daka Makina, Vezirköprü, Çatı- Cephe, 3. Firma Sektörü, : Makina İmalat. Ser Döküm, Çorum, Çatı- Cephe, 2.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı