Bosch çamaşır makinesi göstergeleri

Bu sitede yer alan fiyat, kampanya ve uygulama çeşitlilikleri sadece gösterge ve tavsiye niteliğindedir. Solo ve ankastre buzdolapları, derin dondurucular, çamaşır makineleri, fırınlar, kurutma makineleri, midi bulaşık makineleri . Program ayarlarının değiştirilmesi için.

Bosch marka bir çamaşır makinesi. Bu konularda yazılmış şikayetleri okuyabilir ve şikayet yazabilirsiniz! Senin makinanda olan arızada da göstergede herhangi bir elektrik yoktu ve . Bilgi: Tabloda mümkün olan ayarlama olanaklarınıı ve gösterge alanında bilgiler.

Evinizde kullandığınız bosch markalı bulaşık makinesi , buzdolabı, çamaşır makinesi. BOSCH çamaşır makinesi hakkında bilgi. Yarı ankastre bulaşık makinelerinde ise gösterge paneli kapalı değildir. Bunlar sık arıza veya kullanılan hata kodları Samsung çamaşır makinesi ve çamaşır.


Gösterge: “he1” (Aşırı Isı), Ekran: “HE2”, gözü hiçbir işlem gösteren. Bulaşık makinesi için uygun olmayan bulaşıklar:. Bu kullanma kılavuzunda farklı yükseklikteki birçok bulaşık makinesi modelini.


Makine, yeterince su alıncaya kadar süre göstergesi geri saymaz. Gecikmeli başlatma ve kalan süre göstergesi.

Musluk işareti bir arıza ikonudur. Enerji tüketim göstergesi: Seçilen programa göre enerji tüketim bilgisi. Saat çalışırken ilgili gösterge yanar. Akıllı dozaj sistemi i-DOS ve Home Connect özellikli çamaşır makinesi: Akıllı telefon ya. Sessiz çalışır ve enerji verimliliği yüksektir.


G harfi ise en fazla enerji tükettiği anlamına gelir. Buzdolabı, derin dondurucu, çamaşır makinesi, ev tipi ampullerde vs.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı