Bosch elektrikli ocak kullanım kılavuzu

Set üstü,indüksiyonlu,gazlı veya elektrikli tüm ocakları keşfedin. Elektrikli ocaklar: Yalın, güvenilir ve kullanımı kolay. Becerikli elektrikli ocaklarımız ile harika .

A Elektrik gerilimine karşı uyarı. Bosch çamaşır, kurutma makinası, bulaşık makinesi, buzdolabı, ocak, fırın, davlumbaz, ankastre kullanma kılavuzu ve arıza kodları. Cihazı kurmadan ve çalıştırmadan önce mutlaka kullanım kılavuzunu ve montaj talimatını.


Montaj ve bakım veya tamir işlemlerinde ocak elektrik şebekesin‐.

Ocak düzeninde kontrol ışığı, örneğin sağ arka ocak gibi. Genel bakış: İndirilecek veya bastırılacak tüm kullanım kılavuzları. Ocak yeniden açildiğinda hala artik isi mevcutsa, isiticinin. SERİSİ TÜM MODELLER kullanım kılavuzu kullanma kılavuzu el kitabı Bosch Setüstü Ocak PIF.


Arızalı bir cihaz elektrik çarpmasına neden olabilir. Bakım ve temizlik hakkındaki uyarıları ocağı- nıza ait kullanma talimatında . Bu kullanım kılavuzundaki tüm talimat ve uyarıları dikkatlice okuyunuz. Fırının üzerindeki tezgaha elektrikli ankastre bir ocak monte edildiğinde, güvenlik ve . Ayarlanan pişirme süresi tamamlandığı zaman elektrik akımı otomatik olarak kesilir ve pişirme işlemi sona erer.

Piyasada çeşitli marka ve değişik özellikte fırınlar . Bosch Yetkili Servis Noktasının, Bosch Beyaz Eşya ve Ev Aletlerinin Servis Bilgilerine Ulaşmak İçin Hemen Ziyaret Edin. Böylece yüzeyin zarar görmesini engellersiniz. You are here: Global Home › Ceran › SSS.


Electrolux ürününüz için bir kullanıcı kılavuzu indirin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ekskavatör 1 saatte kaç m3 kazı yapar

Beko prenses 170 kullanım kılavuzu

Raffaello çikolata da domuz yağı var mı